Menu
No title

                               

Clinica

Se caută soluții pentru blocurile sociale din Alexandria. Imobilele ar putea fi demolate

Se caută soluții pentru blocurile sociale din Alexandria. Imobilele ar putea fi demolate

74 de familii din Alexandria care locuiesc în blocurile sociale urmează să fie mutate în containere tip locuinţă. Structura de rezistentă a celor două blocuri în care convieţuiesc în prezent este afectată și, potrivit autorităților, menținerea familiilor în respectivele imobile este riscantă.

 Potrivit primarului Victor Drăguşin, înainte de adoptarea unei soluţii certe, familiile vor fi consultate, luând în calcul şi varianta în care acestea refuză mutarea.

 "O variantă ar fi să cumpărăm nişte containere tip locuinţă , izolate termic, totul pentru a fi locuite cu o cameră sau două camere. Au grup sanitar, tot ce trebuie. Asta ar însemna din punct de vedere financiar ca noi să demarăm proiectul de amenajare a terenului , de a trage utilităţi în zonă. Încălzirea se va face în sistem electric. Trebuie să cumpărăm radiatoare. Nu prea avem soluţii. Dacă, Doamne fereşte, se întâmplă un cutremur, cred că avem o datorie morală faţă de aceşti oameni.", a spus în cadrul unei întâlniri cu consilieri locali Victor Drăguşin.

La următoarea şedinţă, consilierii urmează să îşi spună punctul de vedere faţă de soluţia adoptată. Aceştia au la dispoziţie varianta demolării locuinţelor sociale sau a consolidării acestora.

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus