Menu
No title

                               

Clinica

Bilanț la un an de la deschiderea cinematografului din Alexandria: Încasări de 219.840 lei, 466 de proiecţii și 17.072 de vizitatori Featured

Bilanț la un an de la deschiderea cinematografului din Alexandria: Încasări de 219.840 lei, 466 de proiecţii și 17.072 de vizitatori

Cinematograful Alexandria aflat în subordinea primăriei înregistrează încasări în creştere, conform aşteptărilor, potrivit autorităţilor locale.

 La un an de la deschiderea cinematografului, în urma bilanţului de activitate, rezultă că cele mai multe bilete s-au vândut la premiere, numărul spectatorilor fiind în medie de aproximativ 50 pe zi.

"Cel puţin jumătate din filme au fost premiere naţionale, cealaltă jumătate...niciunul mai vechi de o lună de zile, în afara perioadelor dedicate unui anumit tip de film. Numărul spectatorilor a crescut. În total, lucrurile stau bine. La premiere avem un număr mare, chiar se reproiectează filmul în aceeaşi zi deoarece capacitatea sălii nu face faţă, dar după ce evenimentul se stinge, pentru celelalte proiecţii nu mai este un număr mare de spectatori." , a declarat viceprimarul municipiului Alexandria, Augustin Ioan.

Conform sursei citate, în ultimul an, de la deschiderea cinematografului şi până în prezent, s-au derulat 131 de filme şi 466 de proiecţii. Sala situată în interiorul Casei de Cultură din Alexandria are o capacitate de 78 de locuri, Încasările rezultate în urma înregistrării unui număr de 17.072 de vizitatori însumează 219.840 lei. Preţul unui bilet la un film 2D este 10 lei, iar la un film 3D, 15 lei.

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus