Menu
No title

                               

Clinica

Topul liceelor din Teleorman. Cele mai bune rezultate la bac s-au înregistrat la Liceul Pedagogic ”Mircea Scarlat” Alexandria Featured

Topul liceelor din Teleorman. Cele mai bune rezultate la bac s-au înregistrat la Liceul Pedagogic ”Mircea Scarlat” Alexandria

La prima sesiune de bacalaureat din acest an, cele mai bune rezultate din Teleorman le-a obţinut Liceul Pedagogic “Mircea Scarlat” din municipiul Alexandria. Potrivit datelor disponibile pe edu.ro , 86,08% dintre absolvenţii acestui liceu au promovat examenul maturității.

Pe locul al doilea în topul liceelor din județ, cu un procent de promovabilitate de 78,75% s-a clasat Colegiul Naţional “Unirea” din Turnu Măgurele.

Pe locul al treilea, cu un procent de promovabilitate de 76,84%,  s-a clasat Colegiul Naţional “Al. I. Cuza” din Alexandria.

Anul acesta, la niciun liceu din județ nu s-a înregistrat promovabilitate 0%. La multe licee din județ însă, procentul de promovabilitate a fost de sub 10%.

La Liceul Tehnologic “Emil Racoviţă” din Roşiorii de Vede  promovabilitatea a fost de 8,33%, la Colegiul Tehnic “Anghel Saligny” Roşiorii de Vede de 10%, iar la  Liceul Teoretic Olteni de 13,56%.

La Liceul tehnologic ”Andrei Șaguna” din Botoroaga, din cei 22 de candidați înscriși la examen, un singur candidat a trecut cu bine de bac, fiind declarat promovat cu media 6,6.

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus