Menu
No title

                               

Clinica

Accident cu victime multiple. 14 persoane au fost rănite după ce un TIR a intrat într-un microbuz Featured

Accident cu victime multiple. 14 persoane au fost rănite după ce un TIR a intrat într-un microbuz

UPDATE:UPDATE : Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, 5 dintre victime vor fi transportate la Bucureşti : ”Cu elicopterele SMURD: un copil la Bagdasar şi un adult la Floreasca. Cu autospeciala de transport victime multiple vor fi transportaţi 3 adulti la Floreasca”.
Numărul total al victimelor se ridică la 14, dintre care 3 copii şi o femeie gravidă.

UPDATE: Accidentul  a fost anunțat prin intermediul numărului unic de urgență 112.

”Am plecat la fața locului imediat cu toate autospecialele de intervenție, respectiv două autospeciale de descarcerare, trei ambulanțe ale Servicului SMURD, opt ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță, două autospeciale de lucru cu apă și spumă. La fața locului s-a constatat faptul că în microbuz erau 14 persoane, dintre care două încarcerate. S-a intervenit cu echipamentul din dotare Victimele, printre care se află trei copii și o gravidă, au fost transportate la Spitalul Județean din Alexandria pentru a primi îngrijiri.

Copilul este într-o stare gravă acesta urmând să fie preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transportat la București”, a declarat Gelu Dragomir, purtător de cuvânt al ISU Teleorman.

 Un grav accident de circulație s-a produs în această după amiază în Teleorman, pe DN 52, drumul care leagă Alexandria de Turnu Măgurele.

Un TIR a intrat în coliziune cu un microbuz  în care se aflau mai mulți pasageri.

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus