Menu
No title

                               

Clinica

Salarii de 11.600 de lei pentru administratorul public şi secretarul judeţului

Salarii de 11.600 de lei pentru administratorul public şi secretarul judeţului

Potrivit unui proiect de hotărâre votat de aleşii judeţeni, au fost stabilite salariile de bază pentru funcţiile publice şi contractuale din aparatul de specialitate al Consiliului Judeţean Teleorman începând cu 1 iulie 2017. Noile lefuri variază între 2.790 de lei pentru un referent debutant din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean şi 11.600 de lei pentru administratorul public şi secretarul judeţului.

În cadrul Serviciului de cooperare internă şi internaţională, începând cu data de 1 iulie, salariie variază între 2.610 lei pentru un consilier, inspector de specialitate, expert şi 4.712 lei pentru un şef serviciu.

În cadrul Serviciului public comunitar de evidenţă a persoanelor salariile brute variază  între 2.001 lei pentru un şofer şi 5.597 de lei pentru directorul executiv, iar un şef de birou câştigă, potrivit noii grile de salarizare, 4.669 lei. La Serviciul Informatic din subordinea Consiliului Judeţean salariile brute variază între 2.958 de lei pentru un muncitor şofer şi 7.496 de lei pentru şef serviciu, iar un consilier, inspector de specialitate, expert va câştiga 4.031 lei.

În cadrul Serviciului de deservire, pază şi protocol , începând cu data de 1 iulie, cel mai mic salariu este de 1.769 de lei pentru un bufetier sau un manipulant bunuri, în timp ce şeful serviciului va încasa lunar un salariu brut de 6.612 lei. Un referent cu studii medii din cadrul serviciului câştigă lunar, începând cu 1 iulie, 2.000 de lei, în timp ce un inspector de specialitate încasează un salariu brut de 2.697 de lei.

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus