Menu
No title

                               

Clinica

Percheziții și audieri în dosarul Tel Drum: „Nu am nicio relație personală cu Liviu Dragnea” Featured

Percheziții și audieri în dosarul Tel Drum: „Nu am nicio relație personală cu Liviu Dragnea”

Directorul general al Tel Drum, Petre Pitiș, s-a prezentat, marți, la sediul DNA, și pentru a participa la desigilarea sistemelor informatice ridicate în urma perchezițiilor efectuate de anchetatori.

Procurorii anticorupție caută, cel mai probabil, noi dovezi despre contractele Tel Drum, despre condițiile în care reprezentanții companiei au obținut fonduri europene.

La intrarea la DNA, în jurul orei 11.00, Petre Pitiș a declarat că nu ar avea vreo relație personală cu Liviu Dragnea și că nu acesta semna, din partea CJ Teleorman, contractele câștigate de Tel Drum.

Nu am nicio relație personală cu Liviu Dragnea. Nu l-am întâlnit nici când era președinte la Consiliul Județean, nu a semnat dumnealui contractele din partea Consiliului Județean pe care le-am câștigat la licitație. Erau semnate de un vicepreședinte al Consiliului Județean”, a declarat Pitiș.

Referitor la acuzațiile formulate de procurori, directorul general al Tel Drum a spus că „nu crede” că vor fi găsite probe împotriva sa, deoarece consideră că a fost „perfect legală” procedura de încheiere a contractului cu Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.

Nu cred că vor fi găsite probe împotriva mea. Depinde ce pot interpreta dumnealor. Noi considerăm că procedura de încheiere a contractului cu AFIR a fost perfect legală şi a respectat normele ghidului de procedură. Poate solicităm un expert, care să ne spună părerea lui. Părerea noastră şi a firmei de consultanţă este că s-au respectat toate normele”, a declarat Pitiș.

Acesta a admis că deține 50% din acțiunile Tel Drum și că mai sunt alți cinci acționari în firmă. „Între aceştia nu se numără şi nu s-a numărat Liviu Dragnea, din 2007, de când conduc eu firma. El nu a avut nicio legătură cu firma, din 2007, de când eu conduc această societate”, a subliniat Pitiș.

DIGI24.RO

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus