Menu
No title

                               

Clinica

Antrenorul Mădălin Piperea a primit titlul de cetăţean de onoare al municipiului Alexandria Featured

Antrenorul Mădălin Piperea a primit titlul de cetăţean de onoare al municipiului Alexandria

În cadrul unei ședințe festive, desfășurate la Primăria Alexandria, antrenorul de baschet Mădălin Piperea a primit titlul de cetățean de onoare al Alexandriei. Propunerea pentru titlul de cetățean de onoare a venit anul acesta din partea primarului Victor Drăgușin.

”Mădălin Piperea este una din personalităţile care, prin realizările sale deosebite, a făcut cunoscut numele municipiului Alexandria în ţară şi în străinătate. Absolvent al Universităţii din Piteşti, licenţiat în educaţie fizică şi sport în anul 1999, obţinând în acelaşi an Carnetul de antrenor, categoria a III-a la Ministerul Tineretului şi Sportului, Piperea Tiberius Mădălin a debutat ca antrenor în anul 2001, la Clubul Sportiv Şcolar, revoluţionând concepţia de educaţie, muncă şi devotament pentru sportul de echipă, realizând o bază solidă la piramida pe care a construit-o timp de 15 ani. Astfel, a început de jos, pornind pregătirea cu elevi foarte mici şi timp de trei generaţii a modelat campioni naţionali an de an, făcând din municipiul Alexandria un important centru pentru baschet. Datorită rezultatelor sale, Federaţia Româna de Baschet i-a acordat în anul 2007 distincţia de “Antrenorul anului”. Din anul 2015 a fost cooptat în staff-ul care pregăteşte echipa de senioare a României şi prin muncă, profesionalism şi devotament, de-a lungul campaniei de calificare a echipei naţionale de baschet feminin a României la Campionatul European de baschet din Cehia, în anul 2017, a fost numit antrenor secund al echipei naţionale. Din anul 2012 şi până în prezent, Piperea Tiberius Mădălin deţine Licenţa AA a Federaţiei Române de Baschet. Piperea Tiberius Mădălin este un exemplu de profesionalism şi devotament, reuşind de-a lungul întregii sale cariere de antrenor la Clubul  Sportiv  Şcolar  Alexandria,  A.S. C.S  BASCHET CLUB  TELEORMAN  ALEXANDRIA şi loturile naţionale de baschet feminin, să pună municipiul Alexandria pe cea mai înaltă treaptă a sportului pe plan naţional şi internaţional”, a expus primarul Victor Drăgușin, în cadrul ședinței festive.

”Mulțumesc Consiliului local pentru faptul că au aprobat acest proiect. Este o mare emoție pentru mine. Consider că acest titlu nu este numai al meu , este și al oamenilor de sport din acest oraș, al generațiilor pe care le-am pregătit în decursul a 15 ani de acivitate. Vă asigur că orașul Alexandria va fi reprezentat la cel mai înalt nivel cu echipele pe care le conduc ”, a spus Mădălin Piperea, în cadrul ședinței festive.

 

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus