Menu
No title

                               

Clinica

Donațiile din cadrul campaniei ”Educația contează-susține un copil la școală” continuă până pe 1 octombrie Featured

Donațiile din cadrul campaniei ”Educația contează-susține un copil la școală” continuă până pe 1 octombrie

Peste 25 de alexăndreni au făcut, până acum,  donații în cadrul campaniei ”Educatia contează – susține un copil la scoala”, inițiată de Primăria Alexandria și Voluntari pentru Alexandria.

Campania și-a propus să vină în ajutorul copiilor care provin din familii fără posibilități materiale și pentru care pregătirea de școală înseamnă un efort financiar greu de suportat.”În cadrul proiectului, orice cetatean poate dona rechizite scolare, carti si haine, pentru copiii care din cauza situatiei precare pot abandona scoala. Totodata, locuitorii Alexandrie pot semnala si cazurile de copii care doresc sa frecventeze cursurile, dar au nevoie de sprijin. Acestea vor fi analizate de o comisie, vor fi efectuate anchete sociale și în functie de necesitati, vor primi obiectele de care au nevoie. Copiii inclusi in programul de sprijin vor fi sustinuti pe parcursul intregului an scolar, cu conditia frecventarii cursurilor”, au anunțat organizatorii. Donatiile se pot face la sediul Primariei Alexandria, etajul II, camera 50, până la 1 octombrie.

Municipalitatea va cere școlilor din Alexandria situația copiilor care provin din familii cu lipsuri financiare, astfel încât rechizitele strânse în urma campaniei să ajungă la elevii care au cea mai mare nevoie de ele.

Donații în cadrul campaniei au făcut și reprezentanții autorității publice locale. Au donat ghiozdane, rechizite și haine: primarul Victor Drăgușin, viceprimarii Anghel Gică și Augustin Ioan, prefectul de Teleorman, Florinel Dumitrescu  și președintele Consiliului Județean Teleorman, Dănuț Cristescu.

”Educația contează-susține un copil la școală, o inițiativă extrem de interesantă și plină de dragoste pe care au luat-o voluntarii din Alexandria. Mă bucur că această stare de spirit este pe un trend ascendent Mă alătur celor care au făcut donații cu niște produse școlare care, cu siguranță, vor găsi beneficiari . Mă adresez locuitorilor municipiului Alexandria, să participe la această acțiune, până la data 1 octombrie”, a spus primarul Victor Drăgușin.

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus