Menu
No title

                               

Clinica

Ministrul Afacerilor Interne a participat la deschiderea anului școlar în Teleorman. Carmen Dan a ales școala la care a învățat în Videle

Ministrul Afacerilor Interne a participat la deschiderea anului școlar în Teleorman. Carmen Dan a ales școala la care a învățat în Videle

Ministrul Carmen Daniela Dan a participat la deschiderea noului an școlar, la Videle, în orașul natal. Șefa de la Interne și-a revăzut astfel foștii profesori pe care i-a avut la Școala gimnazială nr 2 din Videle.

 Carmen Daniela Dan, ministru Afacerilor Interne și senator PSD de Teleorman a participat la deschiderea noului an școlar la Videle, chiar la școala unde a absolvit gimnaziul.”Astăzi am retrăit etapele pe care le-am parcurs în calitate de elev, mi-am revăzut o parte din profesori şi m-am întâlnit cu drag cu preşcolarii, şcolarii şi liceenii din Videle, în oraşul unde sunt acasă. În fiecare toamnă, indiferent de funcţiile pe care le-am avut, la începerea noului an școlar am venit cu dragoste acasă.  E o zi care mie îmi dă energie, deschiderea anului şcolar fiind un eveniment ce ne oferă de fiecare dată oportunitatea unui nou început prin ochii copiilor noştri, ai celor care cu mândrie reprezintă viitoarele generaţii”, a declarat ministrul Carmen Dan.

Cu prilejul participării la festivitatea de la Videle, Carmen Dan a ținut să le reamintească elevilor și părinților că unul dintre obiectivele strategice ale Executivului este creșterea gradului de siguranță în școli.

”Indiferent de localitatea în care învaţă, doresc tuturor elevilor multă sănătate, clipe cât mai frumoase şi reuşite, dar şi să păstreze vii amintirile din această perioadă! Tinerilor pe care i-am întâlnit astăzi le-am recomandat să învețe pentru ei și pentru viitorul lor - nu pentru părinți, nici pentru vreun profesor, oricât de mult l-ar aprecia.Pentru mine a fost o mare bucurie să revăd şi cadrele didactice şi să îi îmbrățișez cu respect pe toţi profesorii mei care m-au pregătit să fiu om şi profesonist”, a mai spus ministrul.

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus