Menu
No title

                               

Clinica

Miss Alexandria se va organiza în noiembrie Featured

Miss Alexandria se va organiza în noiembrie

Ediţia a III-a a concursului “Miss Alexandria”, organizat de Primăria Alexandria, se va desfăşura pe 16 noiembrie 2017, potrivit unui proiect de Hotărâre ce va fi supus aprobării Consiliului Local al municipiului, săptămâna aceasta. Potrivit proiectului, la concurs se vor putea înscrie tinere cu vârste cuprinse între 16 şi 25 de ani, cu domiciliul stabil în Alexandria sau care sunt eleve sau studente ale unităţilor de învăţământ alexăndrene.Înscrierile se fac la Primăria Alexandria, et. 2, camera 50. Pentru a se putea înscrie la concurs, tinerele care nu au împlinit 18 ani trebuie să aibă acordul scris al părinţilor.

Participantele la concursul Miss Alexandria 2017 vor fi supuse unor probe de concurs, precum prezenţa scenică, defilare în costum popular, interviu de personalitate, test de cultură generală, proba de aptitudini, prezentare rochie de seară. Potrivit organizatorilor, juriul va fi format preponderent din persoane cu pregătire de specialitate.

Vor fi acordate marele premiu şi titlul de “Miss Alexandria 2017”, premiul de popularitate şi premii de participare tuturor concurentelor.

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus