Menu
No title

                               

Clinica

Dragnea despre modernizarea Stadionului Municipal Alexandria: ”Eu sper să se facă, pentru ca și acest judet are drepturi ca și alte județe” Featured

Dragnea despre modernizarea Stadionului Municipal Alexandria: ”Eu sper să se facă, pentru ca și acest judet are drepturi ca și alte județe”

Prezent la deschiderea anului universitar de la Universitatea Valahia din Alexandria, Liviu Dragnea a amintit despre proiectul legat de modernizarea Stadionului Municipal din Alexandria. Întrebat ce se mai aude despre proiectul care a stârnit controverse la nivel național, Dragnea a declarat: ”Eu sper să se facă, pentru ca și acest judet are drepturi ca și alte județe.  Asa cum și în alte părți s-au făcut investiții, spre să se facă și aici pentru că este și o solicitare a Federației Române pentru stadion aici și la Târgoviște,  pentru campionatul care urmează și, în plus, cât mai multe stadioane în România ajută baza de selecție. Suntem cu toții supărați, și pe bună dreptate, că echipa națională nu mai are performanțe de foarte mulți ani, că în alte sporturi nu mai avem foarte multă performanță, dar o susține fără sportul de masă nu poți să facă fără o bază sportivă serioasă”, a spus Dragnea.

În ceea ce privește reabilitarea poligonului din Alexandria, Dragnea a declarat: ”Nu știu dacă Ministerul Tineretului și Sportului l-a transferat. Ministerul Tineretului are o bază uriașă care, în mare parte, este în stare de degradare. Cu cât mai repede le descentralizează , le transferă la autoritățile locale, cu atât mai repede cresc șansele ca acele baze să fie refăcute”.

O altă investiție promisă de ani buni teleormănenilor și neconcretizată până în prezent, transformarea DE 70 în autostradă, a fost un alt subiect asupra căruia a fost chestionat Liviu Dragnea, la Alexandria: ”În București foarte ușor se spune: de ce este nevoie de drum expres sau autostradă București-Alexandria, Craiova și Serbia?!. Să vină să circule o săptămână aici, între București și Alexandria pentru că traficul de aici este comparabil cu traficul pe DN 1, iar în weekend este mai grav decât este pe DN1. De ce? Pentru că sunt weekenduri în care de la Drăgănești Vlașca stăm la coadă. Deja, de la Ghimpați , statul al coadă este o obișnuință. Sper ca odata cu adoptarea legii parteneriatului public privat sa găsim companii private care să dorească să investeasca in acest drum care este foarte important”.

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus