Menu
No title

                               

Clinica

Cum va fi vremea în următoarele zile

Cum va fi vremea în următoarele zile

Luni, vântul va continua sã fie intens în toate regiunile, cu precãdere pe parcursul zilei, când vor fi rafale în general de 55-70 km/h şi local 75-85 km/h.

Cerul va fi temporar noros, în vest, centru şi nord, mai ales în prima parte a intervalului, vor fi precipitaţii locale, în general slabe, mixte în Maramureş, Transilvania şi zona deluroasã a Crişanei şi a Moldovei şi ploi în rest.

În sud şi sud-est ploile vor fi posibile izolat, îndeosebi la începutul zilei.

 Marți, vremea se va ameliora în privinţa precipitaţiilor, vântul va mai diminua în intensitate, dar va fi rece, mai ales dimineaţa şi noaptea.

Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare, dar numai izolat vor fi posibile precipitaţii slabe. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri locale în prima parte a intervalului, mai ales în regiunile estice şi de sud-est. În zona montanã local va mai ninge slab, iar pe creste vântul va sufla tare, cu peste 70 km/h, spulberând zãpada.

Temperaturile maxime se vor situa între 2 grade în depresiuni şi 11 grade în sudul ţãrii; minimele vor fi preponderent negative şi se vor încadra între -6 grade în estul Transilvaniei şi 3 grade pe litoral şi în sudul Banatului.

Miercuri, începând din a doua parte a zilei, în vestul, nordul și centrul țãrii, cerul va fi noros și va ploua, în general slab cantitativ.

Vântul va prezenta intensificãri temporare, îndeosebi la munte și în regiunile nordice, nord-vestice și centrale, potrivit antena3.ro.

DCNEWS.RO

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus