Menu
No title

                               

Clinica

Primarii din Teleorman așteaptă rectificarea bugetară Featured

Primarii din Teleorman așteaptă rectificarea bugetară

Aproximativ un sfert din primăriile din Teleorman au solicitat bani prin rectificare bugetară pentru funcționarea și dezvoltarea localităților.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Teleorman, Dănuț Cristescu, situația în care se regãsesc mai multe unități administrativ teritoriale este similară cu a altor localități din țarã, iar soluția este la Guvern.

"Sunt în jur de douăzeci și ceva de localități care au solicitat sume de bani. Sunt câteva localități: Talpa, Didești, Călmățuiu. Dacă nu primim bani de la Guvern prin rectificare bugetară nu le putem repartiza nici noi aceste sume de bani. Mare parte din ele sunt solicitate pentru proiecte de dezvoltare, pentru secțiunea de funcționare, fiecare trebuia să asigure sumele necesare ca să poată să emită hotărârile în cunoștință de cauză consilierii locali. Legea bugetului de stat, legea 273, spune că fiecare ordonator de credite trebuie să asigure secțiunea de funcționare și cheltuielile de personal" , a declarat Dănuț Cristescu, președintele Consiliului Județean Teleorman.

Pentru soluționarea problemei, Consiliul Județean a înaintat către Ministerul de Finanțe o solicitare în sensul rectificării bugetare pentru echilibrarea bugetelor locale la nivelul localităților din județul Teleorman. Președintele CJ speră ca rectificarea să aibă loc până la finalul lunii noiembrie.

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus