Menu
No title

                               

Clinica

Vremea se răcește în toată țara. Temperaturile scad sub 10 grade

Vremea se răcește în toată țara. Temperaturile scad sub 10 grade

Administrația Naţională de Meteorologie (ANM) informează că în perioada 13-26 noiembrie, vremea continuă să se răcească, treptat, iar spre finalul intervalului termometrele nu vor indica mai multe de 8 grade Celsius.

În Munteania, vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal în primele două zile, când media temperaturilor maxime se vor situa în jurul a 18 grade, apoi se va răci accentuat, iar în zilele de 17 şi de 18 noiembrie maximele vor atinge, în medie, doar 7 grade. În intervalul 19 - 21 noiembrie vremea se va încălzi uşor până la o medie a maximelor termice de 10 ...11 grade, iar între 22 şi 26 noiembrie vor fi maxime de 7...9 grade. Minimele vor scădea treptat, de la o medie de 7...8 grade la începutul intervalului, până la 1 grad, în ultimele zile. Probabilitatea mai mare de apariţie a ploilor, slabe, va fi în zilele de 16 şi de 17 noiembrie şi după data de 20 noiembrie.

În primele două zile ale intervalului vremea, în Oltenia, va fi deosebit de caldă pentru această dată, cu o medie a maximelor termice de 16 grade. Între 15 şi 18 noiembrie valorile de temperatură vor scădea spre 6...7 grade (mai accentuat în prima zi). Din 19 noiembrie şi până la sfârşitul intervalului media temperaturilor maxime va oscila între 7 şi 9 grade. Temperaturile minime vor scădea treptat, de la o medie de 7..8 grade în primele 3 zile, până la 1...2 grade în ultimele două zile. Ploi slabe, în general pe arii restrânse, vor fi aproape în fiecare zi.

www.ordineazilei.ro

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus