Menu
No title

                               

Clinica

În Teleorman, doar 8440 de elevi primesc lapte și corn

În Teleorman, doar 8440 de elevi primesc lapte și corn

 Programul ”Lapte și corn” a debutat anul acesta, din nou, cu întârziere în Teleorman. Abia din data de 9 octombrie, produsele lactate și de panificație au ajuns la elevii din zona Alexandria. Potrivit unei informări recente făcute de Prefectura Teleorman, de lapte și corn beneficiază în prezent doar 8440 de elevi.

”În urma licitaţiilor efectuate de către Consiliul Judeţean Teleorman, pentru școlile din zona Alexandria au fost încheiate contractele de furnizare produse lactate şi de panificaţie (PACHET INTREG) pentru elevii din învăţământul primar şi gimnazial de stat şi privat precum şi pentru copiii preşcolari din grădiniţele de stat şi private cu program normal de 4 ore, pentru anul şcolar 2017- 2018 cu SC SIMULTAN SRL cu sediul în Orașul  Făget, Județul Timiş şi subcontractanţii  SC ASTRA BUCUREŞTI &CO PROD SRL cu sediul în Orașul Voluntari, Județul Ilfov şi SC SETRA COM SRL  cu sediul în Municipiul Baia-Mare, Județul Maramureş”, se arată într-un comunicat de presă al Instituţiei Prefectului, privind implementarea Programului pentru şcoli al României în judeţul Teleorman, în luna octombrie 2017

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul Școlar Teleorman, în luna octombrie 2017 s-au distribuit produse lactate și de panificație la un număr de 8.440 preșcolari și elevi și anume 135.953 pachete.

La elevii din zonele Roşiorii de Vede, Turnu Măgurele, Zimnicea şi Videle laptele şi cornul se lasă, deocamdată, aşteptate. Potrivit  autorităţilor , au fost finalizate procedurile de licitatie şi produsele ar putea ajunge la elevii din zonele menționate la jumătatea lunii decembrie.

Anul acesta, aproximativ 31.000 de elevi  ar urma să beneficieze de pachetul întreg de produse lactate şi de panificaţie, iar bugetul alocat pentru punerea în aplicare a acestui program este de aproximativ şase milioane de lei.

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus