Menu
No title

                               

Clinica

Dezbatere publică privind impozitele și taxele locale pentru anul 2018

Primăria municipiului Alexandria organizează joi, 23 noiembrie, începând cu ora 15.00, în sala de şedinţe a instituţiei, dezbaterea publică privind stabilirea taxelor şi impozitelor locale pentru anul 2018.

Proiectul de Hotărâre a Consiliului Local privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul fiscal 2018 a fost afişat la Centrul de Informaţii pentru cetăţeni din incinta Primăriei Municipiului Alexandria, iar până luni, 20 noiembrie, cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind aceste documente, la registratura Primăriei Municipiului Alexandria.

Informaţii suplimentare pot fi solicitate şi de la Direcţia Buget, Finanţe, Taxe şi Impozite Locale, între orele 8.00 – 16.00, etaj 2, cam. 3 şi 15 şi prin telefon 0247/317732(3), int. 162, 168, fax. 0247/317728.

Cei interesaţi pot solicita în scris şi pot primi copii contra cost după aceste acte, care pot fi studiate şi pe site-ul Primăriei Municipiului Alexandria, la adresa www.alexandria.ro

 

Mai multe detalii...

Începând de astăzi, alexăndrenii cu venituri mici pot solicita tichete de Crăciun

Începând de luni, 6 noiembrie, şi până vineri, 24 noiembrie, alexăndrenii cu venituri mici pot solicita tichetele sociale acordate de  Primăria Alexandria de Crăciun,

Potrivit hotărârii de Consiliu local care stabilește acordarea ajutoarelor, beneficiari sunt pensionarii, persoanele singure sau familiile al căror venit net pe membru de familie este de cel mult 500 de lei lunar.

Acordarea tichetelor sociale se face pe bază de cerere şi declaraţie pe propria răspundere însoţită de mai multe documnete astfel: copii ale actelor de identitate pentru toţi membrii din familie, acte doveditoare de venituri realizate în luna anterioară depunerii cererii pentru toţi membrii familiei, respectiv adeverinte de salariu cu venitul, net cupoane de pensii, alocaţii de stat, indemnizaţii (şomaj, handicap, creştere copil, plasament etc.), adeverinţe eliberate de Administraţia Finanţelor Publice Alexandria pentru persoanele majore care nu realizează venituri, alte acte doveditoare după caz.

Cererile şi declaraţiile pe propria răspundere se pot procura de la registratură – sediul Primăriei municipiului Alexandria şi se vor depune la sediul Direcţiei pentru Asistenţă Socială Alexandria, mai informază Primăria Alexandria

Tichetele au aceeaşi valoare ca în anii trecuţi, respectiv 50 de lei, şi pot fi folosite de beneficiari numai pentru cumpărarea de alimente sau produse alimentare specifice Crăciunului.

 

Mai multe detalii...
Subscribe to this RSS feed