Menu
No title

                               

Primaria Alexandria recalculează chiriile ANL

Potrivit noilor reglementari în vigoare valabile începand cu luna iulie, Primaria Alexandria trebuie sa recalculeze chiriile pentru persoanele care locuiesc in unitati locative de tip ANL.

Chiriile se vor calcula în functie de veniturile nete pe membru de familie si li se va aplica un coeficient de ponderare.

Potrivit anunțului făcut de municipalitate, pentru a beneficia de recalcularea chiriei, persoanele care au incheiate contracte de inchiriere pentru o locuinta ANL trebuie sa prezinte, pana la data de 28 iulie, documente din care sa reiasa veniturile nete realizate de fiecare membru al familiei in ultimele 12 luni, mai exact in perioada iulie 2016-iunie 2017.

Documentele se depun la Compartimentul Fond Locativ din cadrul Primariei Municipiului Alexandria. 

Mai multe detalii...

Program de lucru modificat la Direcția de Evidență a Persoanelor Alexandria

Potrivit unui comunicat al Primariei Alexandria, s-a modificat programul de lucru la Direcția de Evidență a Persoanelor Alexandria. Începând de astazi, programul de lucru la compartimentul Stare Civila si serviciul Evidenta Persoanelor va fi până la ora 18 în zilele de marti, până la 16.30 în zilele de luni, miercuri si joi și până la ora 16 în zilele de vineri.

Programul începe la ora 8.00.

Mai multe detalii...
Subscribe to this RSS feed