Menu
No title

                               

Clinica

Dezbatere publică pe marginea Regulamentului de functionare a sistemului de parcare cu plata a autovehiculelor

Dezbatere publică pe marginea Regulamentului de functionare a sistemului de parcare cu plata a autovehiculelor

In conformitate cu Legea nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, PRIMARIA MUNICIPIULUI ALEXANDRIA, anunta astazi,     11.10.2017, intentia de elaborare a unui proiect de hotarare cu  privire la  aprobarea Regulamentului de functionare a sistemului de parcare cu plata a autovehiculelor in municipiul Alexandria in parcarile administrate de SC Piete si Targuri Alexandria SRL.

          Proiectul de hotarare impreuna cu intreaga documentatie sunt afisate la sediul Primariei muicipiului Alexandria, str. Dunarii nr. 139 si pe site-ul propriu al institutiei www.alexandria.ro.

          Propunerile, sugestiile si opiniile persoanelor interesate, cu privire la proiectul de act normativ propus vor fi depuse pana la data de 20 octombrie  2017, la Directia Administratie Publica Locala, Serviciul Cancelarie din cadrul Primariei Municipiului Alexandria.

          Dezbaterea publica a acestui proiect de act normativ va avea loc in data de 20 octombrie 2017, orele 10.00, in sala de sedinte a Primariei Municipiului Alexandria.

          Persoana de contact Plosceanu Cristian, consilier in cadrul Compartimentului Cancelarie.

          Telefon: 0247317732, interior 173.

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus