Menu
No title

                               

Clinica

PNL Teleorman și-a lansat candidații pentru parlamentare, la rece și cu întârziere

PNL Teleorman și-a lansat candidații pentru parlamentare, la rece și cu întârziere

PNL Teleorman și-a lansat, astăzi, candidații pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, în prezența președintelui PNL, Alina Gorghiu și a vicepreședinților Mihai Voicu și Benoni Ardelean. Evenimentul s-a desfășurat în sala de festivități a Universității Valahia din Alexandria. Deși anunțată pentru ora 14.30, lansarea oficială a candidaților a început cu mai bine de o jumătate de ore întârziere, timp în care primarii liberali, membrii și simpatizanții aduși din fiefurile PNL au fost nevoiți să îndure temperaturile scăzute din sala de festivități neîncălzită.

Alături de invitații din conducerea centrală a partidului,  au urcat pe scenă pentru a transmite mesaje de campanie candidații cu care PNL speră să câștige alegerile  din 11 decembrie în Teleorman.

” Pentru mine, marea provocare în acest județ este să eradicăm sărăcia în care PSD-ul  a ținut acest minunat județ mai bine de 15 ani de zile. Venim în fața dumneavostră  cu un program simplu, cu lucruri practice pentru Teleorman, cu investiții în agricultură, cu o educație sănătoasă, cu profesori plătiți cum trebuie. La 11 decembrie avem de ales între două idei : progresul liberal și stagnarea PSD-istă”, a spus Mara Calista, candidat pentru un fotoliu de deputat.

”Vă promit că în situația în care o să ajung în Camera Deputațiilor nu o să vă dezamăgesc. Azi vin și eu în fața dumneavostră cu  oferă în a fi alături de echipa PNL în 11 decembrie 2016. Am făcut efoturi pentru campaniile de la locale, pentru  campaniile de la prezidențiale, când nimeni nu mai credea, decât noi, în victoria lui Klaus Iohannis. Nu ne-am lăsat păcăliți de sondaje mincinoase. Vreau ca prin intermediul dumneavostră  să duc în Parlamentul Românei proiecte pentru educație, proiecte care să ridice agricultura din Teleorman, vreau ca în Teleorman să existe o bursă a cerealelor și a legumelor,  să nu mai fim umiliți pe piețele din București”, a spus  Mihai Murar, candidat PNL la Camera Deputaților.

Liviu Dragnea și sărăcia din Teleorman, expusă prin statistici, au reprezentat lait-motivul discursului șefei PNL , Alina Gorghiu: ”Trebui să încep un bilanț negativ al lucrurilor pe care baronul Dragnea - eu nu îi spun Liviu , nici măcar domn nu îi spun, îi spun baronul Dragnea- le-a inventariat pentru județul dumneavoastră. Sunt cifre care vă dor. Din păcate vina aparține altora. Aveți 2,9 procente din locuitori asistați social,mai mult decât dublu față de media națională. Tot în Teleorman, șomajul este de 11 procente. 11 procente înseamnă tot locul 1 la nivel național. Doar 54.000 de oameni au în Teleorman locuri de muncă”.

Lista de candidaturi a PNL Teleorman pentru Camera Deputaților este deschisă de Daniela Mara Calista, fostă consilieră a Alinei Gorghiu şi fostă consilieră a premierului Dacian Cioloş. Poziția a doua este ocupată de Mihai Murar, profesor de istorie și consilier superior în cadrul AJOFM Teleorman. Locul trei de pe lista de candidaturi a liberalilor este ocupat de Mihail Cojocaru, primarul comunei Botoroaga, iar locul patru i-a fost dat consilierului judeţean Cătălin Burcescu.

Lista de candidaturi pentru Senat este deschisă de preşedintele PNL Teleorman Eugen Pîrvulescu, în timp ce locul doi i-a revenit consilierului judeţean Maria Stoian. Locul trei este ocupat de consilierul judeţean Marin Ţole, iar locul patru i-a revenit primarului comunei Viişoara, Tiberiu Neamu.

 

1 comentariu

  • Ana Dogaru
    Ana Dogaru Marți, 15 Noiembrie 2016 09:49 Comment Link

    Mai multe scenarii se vehiculează in mediul politic teleormănean cu privire la alegerea locatiei pentru evenimentul de lansare a candidaților PNL din județ in aula facultății Valahia . Unul dintre ele , lansat probabil de vreun PSD-ist nemulțumit de înțelegerile dintre liderul liberal si Liviu Dragnea , susține ca la acea ora avea Eugen Pirvulescu restante , iar Ioana Panagoret nu mai vrea sa riște sa promoveze studenți , fără ca macar aceștia sa nu se prezinte la examinări . Un alt scenariu apărut ar fi acela ca Eugen are sarcina de la partid ca pana la alegeri sa devină si economist si inginer , iar timpul scurt nu ii mai permite sa plece de la facultate . Oricum ar fi , noi recomandam senatului universității Valahia sa introducă o noua specializare , si anume creștea melcilor , pentru scolirea pretendenților la titlul de senator ....

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus