Menu
No title

                               

Clinica

PSD Teleorman și-a stabilit candidații pentru alegerile din 5 noiembrie

PSD Teleorman și-a stabilit candidații pentru alegerile din 5 noiembrie

Doru Slobozeanu (Cervenia), Dănuţ Botescu (Poeni) şi Iulian Olteanu (Salcia) sunt cei trei social-democraţi cu care organizaţia judeţeană a PSD intră în cursa electorală pentru scrutinul din 5 noiembrie.

Candidații au fost prezentați în cadrul unei conferinţe de presă, la care au participat preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Dănuţ Cristescu,deputaţii PSD Valentin Boboc şi Violeta Răduţ și preşedintele PSD Teleorman Adrian Gâdea.

“Cei trei candidaţi au fost desemnaţi în urma unor cercetări sociologice pe care le-am făcut în perioada care a trecut, iar ei au fost validaţi în organele statutare de conducere ale organizaţiei judeţene PSD Teleorman. Sunt oameni pe care îi cunosc de ceva vreme, oameni cu care am colaborat, oameni care au ales să candideze pentru această funcţie din dorinţa de a realiza cât mai multe lucruri pentru comunităţile respective şi vreau să cred că, în perioada următoare, ei se vor concentra să ducă mai departe proiectele pe care le-au avut colegii primari. Mă refer aici la Ionel Ilcuş, care a ocupat funcţia de primar al comunei Poeni şi care a avut proiecte extrem de importante pentru acea comunitate, mă refer la proiectele pe care Marius Şună le-a avut pentru localitatea Salcia şi pe care Iulian Olteanu şi-a asumat responsabilitatea de a le duce mai departe, de asemenea Doru Slobozeanu are o serie de proiecte extrem de importante pentru locuitorii din Cervenia. Sunt oameni cu experienţă administrativă, care cu siguranţă vor face parte din echipa PSD Teleorman”, a declarat preşedintele PSD Teleorman.

Campania electorală pentru scrutinul de pe 5 noiembrie va fi condusă de şeful CJ Teleorman, Dănuţ Cristescu.

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus