Menu
No title

                               

317 locuri libere în liceele din Teleorman

După prima etapă de repartizare computerizată în învăţământul liceal de stat, în Teleorman au rămas disponibile 317 locuri.

Doar la trei unități liceale din județ s-au ocupat toate locurile. Este vorba despre Colegiul Naţional “Al. I. Cuza”din Alexandria, Colegiul Naţional “Unirea” din Turnu Măgurele şi Liceul Teoretic “Constantin Noica”.

 Majoritatea locurilor rămase libere sunt la liceele tehnologice, însă au rămas locuri neocupate şi la specializările matematică-informatică bilingv, filologie-bilingv, matematică-informatică, filologie, ştiinţe ale naturii sau ştiinţe sociale.

În municipiul Alexandria, la Colegiul Naţional “Al. D. Ghica” au rămas disponibile 18 locuri la specializarea matematică informatică-bilingv, iar la Liceul Pedagogic “Mircea Scarlat” mai sunt neocupate opt locuri la specializarea filologie-bilingv.

Locuri libere au rămas şi la Liceul Tehnologic nr. 1 la specializările comerţ (25 de locuri) şi mecanică (6 locuri), dar şi la Liceul Tehnologic “Nicolae Bălcescu” la specializările agricultură şi mecanică (câte 4 locuri).

În Roşiorii de Vede sunt locuri disponibile la toate liceele. În Turnu Măgurele, cu excepţia Colegiului Naţional “Unirea”, sunt locuri libere la toate unităţile de învăţământ. La Videle au mai rămas locuri disponibile doar la specializările mate-info şi mecanică.

La Zimnicea mai sunt disponibile 24 de locuri la specializarea ştiinţe ale naturii.

 

Mai multe detalii...

51 de profesori au promovat proba scrisă în cadrul concursului pentru directori de școli

 La concursul pentru ocuparea funcțiilor de directori de școli din Teleorman s-au înscris 64 de candidaţi. Doi dintre candidaţi nu s-au prezentat la proba scrisă desfășurată ieri la Alexandria. Din cei 62 de dascăli  prezenți la proba scrisă,  51 au promovat, iar 11 au fost respinşi.

În Teleorman sunt scoase la concurs 68 de posturi în 65 de unităţi de învăţământ. Din totalul posturilor vacante doar 11 sunt de director adjunct, restul fiind pentru directori. Cele mai multe posturi sunt în şcolile gimnaziale, pentru licee fiind disponibile doar şapte posturi, trei pentru director şi patru pentru director adjunct, iar în grădiniţe doar trei posturi, toate pentru director. Sunt scoase la concurs și posturile de director de la Palatul Copiilor Alexandria, Centru Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Teleorman, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă.

Pentru posturile de director vacante în unităţile de învăţământ alexăndrene, concurenţa este mare. Câte trei candidaţi s-au înscris pentru funcţiile de director al Şcolii Gimnaziale “Mihai Viteazul” şi director adjunct al Şcolii Gimnaziale “Ştefan cel Mare” din municipiul Alexandria. Doi candidaţi se întrec pentru postul de director al Centru Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Teleorman.

Probele de evaluare a Curriculumului Vitae şi de interviu se vor organiza şi desfăşura în perioada 19 iulie – 31 iulie 2017 în locaţiile stabilite de I.S.J.Teleorman.

Mai multe detalii...
Subscribe to this RSS feed