Menu
No title

                               

Clinica

Se afișează rezultatele la bacalaureat Featured

Se afișează rezultatele la bacalaureat

Candidaţii la Bacalaureat în sesiunea iunie 2017 vor afla astăzi rezultatele . Listele cu note vor fi publicate atât pe site-ul oficial al Ministerului Educaţiei, cât şi la centrele unde s-a susţinut examenul. Candidaţii nemulţumiţi de notele obţinute vor putea depune contestaţii în intervalul orar 16.00-20.00. Aceştia trebuie să aibă în vedere că, în urma reevaluării lucrărilor, notele pot fi modificate atât în plus, cât şi în minus.

Începând din acest an, pentru a fi admisă o contestaţie a fost eliminat pragul minim de 0,5 puncte dintre nota acordată de reevaluatori şi cea iniţială, astfel că nota finală va rămâne cea de la contestaţii.

În Teleorman s-au înscris pentru susţinerea bacalaureatului în această sesiune 2.466 de candidaţi, dintre aceştia, 2.004 fiind sunt absolvenţi ai promoţiei curente, restul provenind din promoţiile anterioare, care fie nu s-au prezentat, fie nu au promovat Bacalaureatul în sesiunile precedente.

Pentru a promova examenul de Bacalaureat, candidaţii trebuie să obţină minim nota 5 la fiecare dintre cele trei probe scrise, dar media generală să fie de cel puţin 6.

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus