Menu
No title

                               

Clinica

Concurs pentru posturile de directori de școli. Concurență mare pentru funcțiile de conducere de la cele mai bune școli din Alexandria Featured

Concurs pentru posturile de directori de școli. Concurență mare pentru funcțiile de conducere de la cele mai bune școli din Alexandria

Aspiranții la posturile de director și director adjunct vacante în școlile din Teleorman susțin, astăzi,proba scrisă.

 În Teleorman sunt vacante 68 de astfel de posturi în 65 de unităţi de învăţământ. Din totalul posturilor vacante doar 11 sunt de director adjunct, restul fiind pentru directori. Cele mai multe posturi sunt în şcolile gimnaziale, pentru licee fiind disponibile doar şapte posturi, trei pentru director şi patru pentru director adjunct, iar în grădiniţe doar trei posturi, toate pentru director. Mai sunt disponibile posturile de director la Centru Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Teleorman, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă şi Palatul Copiilor Alexandria.

Pentru posturile scoase la concurs s-au depus 72 de candidaturi, unii dintre candidați optând în concurs pentru mai multe posturi.

 În Alexandria, cea mai mare concurență se înregistrează la școlile bine cotate. Pentru postul de director adjunct vacant la Școala gimnazială ”Ștefan cel Mare” s-au depus trei candidaturi. Concurează pentru postul de director adjunct prof. Florin Măceșanu-cel care a deținut funcția până în prezent, Vasile Anca Irina- o aspirantă abonată la funcții de conducere prin numiri cu delegație, fără să-și demonstreze abilitățile de manager în urma unui concurs și Doncea Bogdan Alin- fost director al Liceului tehnologic nr. 1.

 Și la Școala gimnazială ”Mihai Viteazul”, se întrec trei candidați pentru postul de director. În concurs au intrat prof. Cristea Armeanu, Vasile Anca Irina și Doncea Bogdan Alin.

Concurență se înregistrează și pentru postul de director de la Palatul Copiilor, post pentru care și-au depus dosarul patru candidați :Doncea Bogdan Alin, Zugravu Cornel, Panagoreț Mihai și Iana Marinela.

 Candidații vor susține astăzi proba scrisă la centrul de examen organizat la Colegiul Național ”Al. D. Ghica” din Alexandria.

 Prima probă a concursului pentru ocuparea funcţiilor de conducere din şcoli implică rezolvarea unui test-grilă de către candidaţi, în cel mult 90 de minute. În cadrul acestei testări se evaluează cunoştinţele privind legislaţia, dar şi informaţiile pe care candidaţii le au cu privire la managementul educaţional.Probele de evaluare a curriculumului Vitae și de interviu se vor organiza și desfășura în perioada 19 iulie - 31 iulie 2017 în locațiile stabilite de I.S.J.Teleorman

 

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus