Menu
No title

                               

Clinica

Absolvenții cu 10 la Bacalaureat și Evaluarea Națională vor fi premiați de Guvern Featured

Absolvenții cu 10 la Bacalaureat și Evaluarea Națională vor fi premiați de Guvern

Candidaţii care au obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat vor primi câte 3.000 de lei, iar absolvenţii de clasa a VIII-a care au luat nota maximă la Evaluarea Naţională, câte 1.000 de lei. Proiectul de hotărâre de Guvern care stabilește acest lucru a fost supus dezbaterii publice.

În Teleorman, o singură absolventă de clasa a XII-a  a obținut media 10 la Bacalaureat. Este vorba despre Tănase Emilia Emanuela de la Colegiul Naţional “Anastasescu” din Roşiorii de Vede.

La Evaluarea Naţională, media 10 a fost obţinută de nouă absolvenţi: Luţă Adelina Elena-Şcoala Gimnazială “Ştefan cel Mare” Alexandria, Petrică Miruna-Şcoala Gimnazială nr. 2 Videle, Rolea Theodor Ioan, Selea Alexandru şi Grigorescu Maria Victoria de la Şcoala Gimnazială “Mihai Viteazul” din Alexandria, Dănescu Adela Gabriela-Şcoala Gimnazială nr. 2 Zimnicea, Ghigeanu Luisa Manuela-Şcoala Gimnazială nr. 1 Izlaz, Ifrim Ana Maria-Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu” Roşiorii de Vede, Iova Nicoleta Carmen-Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu” Roşiorii de Vede.

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus