Menu
No title

                               

Clinica

828 de candidați s-au înscris la a doua sesiune de bacalaureat

828 de candidați s-au înscris la a doua sesiune de bacalaureat

828 de candidaţi din Teleorman s-au înscris la cea de-a doua sesiune de bacalaureat. Doar 496 dintre aceştia sunt absolvenţi 2017, restul de 332 fiind din seriile anterioare. Peste 150 de candidaţi, care nu au reuşit să promoveze Bacalaureatul în prima sesiune, nu s-au mai înscris pentru sesiunea a doua.

Sesiunea a doua a bacalaureatului va începe cu probele scrise, programate în perioada 21-24 august. Abia după acestea, candidaţii vor susţine probele orale, în perioada 25-31 august. Candidaţii care nu au promovat în sesiunile anterioare, pot solicita recunoaşterea probelor orale şi a celor scrise la care au obţinut minim nota 5.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman a publicat lista centrelor de examen şi a liceelor arondate pentru sesiunea a doua a Bacalaureatului din acest an. Aceasta se va susţine în doar patru centre, organizate la Liceul Tehnologic “Nicolae Bălcescu” din Alexandria, Colegiul Naţional “Anastasescu” din Roşiorii de Vede, Colegiul Naţional “Unirea” din Turnu Măgurele şi Liceul Teoretic Videle.

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus