Menu
No title

                               

Clinica

Concurs pentru ocuparea posturilor vacante din învăţământul teleormănean

Concurs pentru ocuparea posturilor vacante din învăţământul teleormănean

Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman organizează, astăzi, 6 septembrie, proba scrisă în cadrul concursului judeţean pentru ocuparea posturilor din şcolile teleormănene, rămase vacante până la această dată. Concursul se va susţine la Liceul Tehnologic “Nicolae Bălcescu” din Alexandria, începând cu ora 9.00. Durata de redactare a lucrării scrise este de patru ore. Pentru concurs s-au înscris 66 de candidaţi.

La acest concurs participă personalul didactic calificat, care a obţinut cel puţin nota 5 la inspecţia specială la clasă sau la probele practice de profil în cadrul concursului naţional de ocupare a posturilor didactice, sesiunea 2017, ori cel puţin media 8  la inspecţiile la clasă în profilul postului, în cadrul examenului naţional de definitivare în învăţământ, sesiunea 2017.

Pentru candidaţii care nu au studii corespunzătoare postului pentru care candidează, Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman organizează o testare care constă în interviu şi lucrare scrisă. Testarea personalului fără studii corespunzătoare postului se va desfăşura tot astăzi la Liceul Tehnologic “Nicolae Bălcescu” din Alexandria, începând cu ora 13.00. Pentru testarea de astăzi s-au înscris doar 13 candidaţi.

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus