Menu
No title

                               

Clinica

Caravana TIFF aduce trei seri cu filme la Alexandria

Caravana TIFF aduce trei seri cu filme la Alexandria

Caravana TIFF va poposi la Alexandria în perioda 19-21 august, perioadă în care în reședința de județ se desfășoară și Festivalul de Teatru Tânăr ” Ideo Ideis”. Alexăndrenii vor avea parte astfel, pe lângă teatru, și de trei zile cu filme de excepție.

 Caravana TIFF se va opri în parcarea de la Consiliului Județean Teleorman pentru trei seri de proiecţii gratuite de film în aer liber, desfăşurate în parteneriat cu Ideo Ideis. Serile de film vor începe la la ora 21:45 . Sunt programate următoarele producții cinematografice:

 

With Mum (19 august)

Regia: Faruk Lončarević

Sinopsis: Sarajevo. Un deceniu după război. Berina, o tânără artistă introvertită, încearcă să-şi salveze mama bolnavă de cancer în fază terminală prin ritualuri, magie, speranţă.

 

Bucureşti, unde eşti? (20 august)

Regia: Vlad Petri

Sinopsis: La 23 de ani de la Revoluţie, românii se întorc pe străzile Bucureştiului, recucerind spaţiul public. Regizorul le urmăreşte poveştile pe parcursul unui an de zile, de la primele zile ale protestelor până în zilele referendumului pentru demiterea preşedintelui. Un film despre oameni în acelaşi timp impulsivi şi curajoşi, pierduţi şi devastaţi. Şi despre o revoluţie care devine o absurditate tragică.

 

#Selfie (21 august)

Regia: Cristina Iacob

Sinopsis: În loc să stea acasă şi să înveţe pentru Bac, trei proaspăt absolvente de liceu decid să plece la mare şi să îşi termine adolescenţa în stil rebel. Yasmine, Roxi şi Ana sunt hotărâte să se distreze şi să uite de responsabilităţi în ultimele două zile dinainte de examenul maturităţii, iar asta înseamnă să încalce orice regulă şi să facă tot ce le trece prin minte, fără să ţină cont de consecinţe. Vor libertate, adrenalină şi dragoste de-o vară, iar cei trei tineri pe care îi agaţă la mare par mai mult decât dispuşi să le ofere ce doresc.

 

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus