Menu
No title

                               

Clinica

De astăzi, Polaris reia ridicarea gunoiului din Alexandria Featured

De astăzi, Polaris reia ridicarea gunoiului din Alexandria

Autoritățile au convins operatorul de salubritate, Polaris M Holding, să reia colectarea gunoiului, acolo unde acest serviciu fusese sistat. Decizia a fost luată în urma unei întâlniri  între proprietarii firmei Polaris, primarii de municipii și orase și presedintele Consiliului Judetean Teleorman. 

Firma Polaris a sistat din data de 01.04.2017 ridicarea gunoiului menajer din platformele aflate in cartierele unde cetatenii au datorii foarte mari si depaseau 45 de zile deneplata.

”În urma discutiilor care au durat peste 2 ore, compania a decis reluarea ridicarii gunoiului începand de vineri, 07.04.2017.Fac apel la cetatenii care inregistreaza debite catre operatorul de salubritate sa le achite, deoarece salubritatea este un serviciu public pentru care populatia trebuie sa plateasca, iar catre cetatenii care nu au contracte individuale incheiate pentru ridicarea gunoiului sa dea curs favorabil demersului din saptamanile urmatoare al firmei de a trece sub contract individual cat mai multi locuitori”, a informat primarul Alexandriei, Victor Drăgușin.

Locuitorii din Alexandria înregistreaza debite restante pentru salubritate de 1.000.000 lei. ”Daca ritmul incasarilor nu se imbunatateste exista riscul de a nu mai putea depune gunoiul in groapa de la Mavrodin si de a se repeta situatia din ultimele zile”, a mai spus edilul Alexandriei.

 

Ultima actualizare Vineri, 07 Aprilie 2017 07:51

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus