Menu
No title

                               

Clinica

91 de sancțiuni contravenționale de la Poliția Rutieră

91 de sancțiuni contravenționale de la Poliția Rutieră

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere, fiind aplicate 91 de sancțiuni contravenționale în valoare de 42930 lei. Deasemenea, au fost reținute 17 permise de conducere.

Printre neregulile constate, exemplificăm cazul unui bărbat în vârstă de 39 ani din București care a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe str. Carpați din  Roșiori de Vede, cu toate că nu poseda permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Un alt caz întâlnit este cel al unui bărbat în vârstă de 36 ani din orașul Videle care a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe str.Florilor din orașul Videle, cu toate că prezenta halenă alcoolică, conducătorul auto refuzând atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Și în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii deconducere auro sub influența alcoolului, urmând a se propune soluție prin Parchet.

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus