Menu
No title

                               

Clinica

Cererile pentru Programul ”Euro 200” se depun până vineri, 21 aprilie

Cererile pentru Programul ”Euro 200” se depun până vineri, 21 aprilie

Vineri, 21 aprilie 2017, este ultima zi în care mai pot fi depuse cererile pentru Programul “Euro 200”.

Pentru anul 2017, Guvernul a aprobat, printr-o Hotărâre, modelul bonului valoric de care vor beneficia elevii şi studenţii din învăţământul de stat sau particular acreditat, în vârstă de până la 26 de ani, care provin din familii cu un venit brut lunar de maximum 150 lei pe membru de familie. Bonul reprezintă echivalentul în lei a sumei de 200 de euro şi este destinat achiziţiei de calculatoare.

Culoarea bonului valoric din acest an va fi bleu-gri. Din motive de securitate, în fiecare an, culoarea fundalului şi seria bonului valoric sunt modificate prin Hotărâre de Guvern.

Distribuirea bonurilor pentru achiziţionarea de calculatoare are termen-limită data de 30 iulie, iar achiziţia propriu-zisă se va putea face până la 31 august. Bugetul alocat de Ministerul Educaţiei Naţionale pentru derularea “Euro 200” în anul 2017 este de 15 milioane de lei, pentru un număr estimat de circa 12.000 de beneficiari (elevi şi studenţi).

Anul trecut, în Teleorman, au fost declaraţi eligibili 559 de solicitanţi, toţi obţinând şi ajutorul financiar pentru cumpărarea calculatoarelor. 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus