Menu
No title

                               

Clinica

Racla cu Moaştele Sfântului Ierarh Spiridon va fi adusă la Mănăstirea Pantocrator Featured

Racla cu Moaştele Sfântului Ierarh Spiridon va fi adusă la Mănăstirea Pantocrator

La Hramul de primăvară, în Duminica Sfintelor femei mironosițe, a devenit o tradiție ca la Mănăstirea Pantocrator din Drăgănești Vlașca să fie aduse în pelerinaj moaștele unor sfinți venerați de Biserica Ortodoxă.

 Anul trecut, aici a fost adus capul Sf. Visarion de Larisa şi peste 7000 de credincioşi au venit să se închine moaştelor

Anul acesta, în perioada 28 aprilie-1 mai, mănăstirea organizează un alt pelerinaj la care sunt aşteptaţi mii de credincioşi. ” Pentru prima dată în România, la iniţiativa Preasfinţitului Episcop Galaction , Episcopul Alexandriei şi Teleormanului şi prin strădania părinţilor din obştea Mănăstirii Pantocrator, Mitropolia de Kerkira a binecuvântat aducerea Raclei cu Moaştele Sfântului Ierarh Spiridon Episcopul Trimitundei, de la Catedrala din Kerkira-Insula Corfu la Mănăstirea Pantocrator pentru închinarea credincioşilor români. Este un eveniment pe cât de rar, pe atât de înălţător şi care cu siguranţa va întregi bucuria celor prezenţi în aceste zile la Mănăstirea Pantocrator” , anunţă părinţii de la mănăstire.

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus