Menu
No title

                               

Clinica

Cum arată noua Sală polivalentă din Alexandria Featured

Cum arată noua Sală polivalentă din Alexandria

Sala polivalentă din Alexandria, obiectiv finanțat prin Compania Națională de Investiții, este aproape finalizată. Până luna trecută fuseseră efectuate 99% dintre lucrările prevăzute în proiect. ”Sala este gata, aproape.În proporție de 99% este gata. Am avut o discuție cu șeful de șantier, dânsul estimează că la sfârșitul lunii ar putea convoca comisia de recepție. Urmează o perioadă birocratică, de procese verbale, de predare, dacă or mai fi remedieri , depinde ce va constata comisia la amănunt”, spunea  primarul Victor Drăgușin, luna trecută.

Modernizarea Sălii polivalente din Alexandria a început în urmă cu doi ani, investiția ridicându-se la 20 de milioane de lei. După doi ani de ample lucrări la noul obiectiv, alexăndrenii vor putea asista la competiții sportive în noua sală chiar începând de luna viitoare.

Potrivit proiectului de modernizare în Sala Polivalentă tribuna a fost reamenajată cu 1350 locuri pentru public general, 100 locuri VIP, 50 de locuri presă. Terenul de joc cu dimensiunea de 44*24 metri este, conform proiectului,  pretabil pentru meciuri indoor de handbal, baschet, volei tenis, judo, badminton.

Vor fi amenajate săli de sport pentru activităţi conexe:antrenamente pentru judo, sală pentru dezvoltarea forţei, sală de antrenamente pentru scrimă. Noua Sală polivalentă este dotată cu sistem de nocturnă pentru meciuri televizate, sistem de sonorizare, sistem de afişaj cu tabele de scor electronice, sistem de climatizare.

 

 

 

Ultima actualizare Luni, 24 Aprilie 2017 20:49

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus