Menu
No title

                               

Clinica

Dănuț, copilul de la Balta Sărată, respiră cu ajutorul aparatelor Featured

Dănuț, copilul de la Balta Sărată, respiră cu ajutorul aparatelor

Starea copilului salvat ieri la Balta Sărată este foarte gravă Dănuț, băiețelul  de 1 an și 8 luni, internat la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” respiră cu ajutorul aparatelor și medicii sunt rezervați în privința stării lui de sănătate.

Riscul este infecție masivă pulmonară care poate duce la deces. Nu a mai repetat stopul cardiac. Și stopul cardiac suportat în timpul transportului poate afecta cerebral. Este o perioadă critică” a spus Raluca Alexandrescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului ”Grigore Alexandrescu” din capitală.

Copilul a ajuns la spital marți seara, în jurul orei 23.00 în șoc hipotermic, după ce a fost scos din puțul în care a stat aproape 11 ore și transportat de la Balta Sărată la București, cu o aeronavă SMURD.

Mama copilului a fost externată astăzi de la Spitalul Municipal din Roșiorii de Vede. Femeia a povestit că incidentul s-a întâmplat când ea era în casă :”Am intrat până în casă și când am ieșit el căzuse. Ei s-au jucat amândoi, că mai are o surioară de 3 ani, lângă puț. S-a urcat, nu știu cum or fi făcut. Le mulțumesc mult salvatorilor”.

S-a deschis dosar penal de vătămare corporală în culpă. Polițiștii vor cerceta cum a fost posibil ca micuțul de doi ani să cadă în puț și cine se face vinovat.

 

 

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus