Menu
No title

                               

Clinica

Aproximativ 100 de salariaţi au dat Consiliul Județean Teleorman în judecată pentru majorarea drepturilor salariale Featured

Aproximativ 100 de salariaţi au dat Consiliul Județean Teleorman în judecată pentru majorarea drepturilor salariale

Aproximativ 100 de salariaţi ai CJ Teleorman cer majorarea drepturilor salariale în instanţă în baza deciziei Curţii Constituţionale nr. 794/2016. Decizia a fost făcută publică joi în timpul şedinţei Consiliului Judeţean pe a cărui ordine de zi s-a aflat un proiect de hotărâre pentru achiziţionarea de servicii juridice de consultanţă, asistenţă şi reprezentare.

Deoarece în ultima zi a lunii martie salariaţii CJ au depus la tribunal o cerere prin care cheamă în judecată preşedintele Consiliului Judeţean, cel din urmă are nevoie de apărare pentru a depune întâmpinare, reprezentarea prin consilierii juridici ai CJ fiind imposibilă deoarece aceştia au calitate de reclamant în dosar.

Potrivit secretarului judeţului, Silvia Oprescu, angajaţii îşi cer drepturile salariale din luna august 2016, după decizia Curţii Constituţionale. Conform preşedintelui CJ, Dănuţ Cristescu, la nivel naţional, decizia s-a aplicat în favoarea angajaţilor în 27 de consilii judeţene.

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus