Menu
No title

                               

Clinica

Regulamentul de convietuire sociala în municipiul Alexandria se află în dezbatere publică Featured

Regulamentul de convietuire sociala în municipiul Alexandria se află în dezbatere publică

Primăria municipiului Alexandria intenționează să elaboreze un proiect de hotarare  cu privire la modificarea Regulamentului de convietuire sociala în municipiul Alexandria. Regulamentul, document care stabilește regulile de conviețuire în oraș, a fost adoptat prin hotărâre de Consiliu local în 2011.

Având în vedere că de-a lungul anilor legislaţia avută în vedere la elaborarea Regulamentului de convieţuire socială a suferit o serie de modificări, se impune modificarea corespunzătoare a Regulamentului de convieţuire socială în municipiul Alexandria. Noul proiect de hotarare impreuna cu intreaga documentatie sunt afisate la sediul Primariei muicipiului Alexandria și pe site-ul instituției.

Propunerile, sugestiile si opiniile persoanelor interesate, cu privire la proiectul de act normativ propus vor fi depuse pana la data de 17 mai 2017, la Directiea Administratie Publica Locala, Serviciul Cancelarie din cadrul Primariei municipiului Alexandria.

Dezbaterea publica a acestui proiect de act normativ va avea loc in data de 17 mai 2017, orele 10.00, in sala de sedinte a Primariei municipiului Alexandria. 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus