Menu
No title

                               

Clinica

Copilul salvat din puţ a fost externat şi va ajunge acasă, la Balta Sărată Featured

Copilul salvat din puţ a fost externat şi va ajunge acasă, la Balta Sărată

Copilul de un an şi opt luni, salvat din puţ la Balta Sărată ,a fost externat, miercuri, din Spitalul "Grigore Alexandrescu”. Medicii l-au externat , după ce starea copilului care a fost la un pas de moartea, s-a îmbunătăţit considerabil.

Dănuţ a fost externat, astăzi, de la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din capitală. Copilul se simte bine şi, potrivit medicilor, mănâncă, râde şi se joacă.

"Copilul a fost externat astăzi, cu stare generală bună. Este un copil normal, mănâncă, râde, se joacă, vorbeşte", a spus doctor Raluca Alexandru, purtător de cuvânt al Spitalului ”Grigore Alexandrescu”.  Copilul a stat două săptămâni în Spitalul "Grigore Alexandrescu" după ce a fost salvat din puţul în care căzuse în curtea casei.

Dănuţ a stat mai bine de 10 ore la 16 metri adâncime, blocat în puţul îngust şi numeroase forţe ale IGSU s-au străduit să-l scoată afară teafăr. Operaţiunea de salvare a copilului din Balta Sărată a fost cea mai grea misiune a pompierilor de la ISU Teleorman, din ultimul deceniu.

După ce a fost salvat, băieţelul a stat două zile conectat la aparate, iar după detubare a fost ajutat să respire cu o mască de oxigen. Abia după o săptămână de tratament cu antibiotic, băieţelul a fost mutat de la Terapie Intensivă la Secţia Pediatrie.


 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus