Menu
No title

                               

Clinica

Noua Sală polivalentă din Alexandria va fi inaugurată luni Featured

Noua Sală polivalentă din Alexandria va fi inaugurată luni

Noua Sală polivalentă din Alexandria, modernizată printr-un proiect finanțat de Compania Națională de Investiții, va fi inaugurată luni, 15 mai, la ora 14.30.

La eveniment sunt așteptați să participe Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților și liderul PSD, Sevil Shhaideh - Ministrul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, Adrian Ionut Gadea - Secretar de Stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene.

Modernizarea Sălii polivalente din Alexandria a început la finalul anului 2015. Valoarea investiției se ridică la 20, 5 milioane de lei . 13.3 milioane de lei  au fost alocați în 2015, iar alte 7, 2 milioane de lei în 2016. Termenul inițial de executie a fost de  12 luni.

Potrivit proiectului de modernizare în Sala Polivalentă tribuna a fost reamenajată cu 1350 locuri pentru public general, 100 locuri VIP, 50 de locuri presă. Terenul de joc cu dimensiunea de 44*24 metri va fi pretabil pentru meciuri indoor de handbal, baschet, volei tenis, judo, badminton. Vor fi amenajate săli de sport pentru activităţi conexe:antrenamente pentru judo, sală pentru dezvoltarea forţei, sală de antrenamente pentru scrimă Sala polivalentă va fi dotată cu sistem de nocturnă pentru meciuri televizate, sistem de sonorizare, sistem de afişaj cu tabele de scor electronice, sistem de climatizare.
 

Ultima actualizare Luni, 15 Mai 2017 08:47

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus