Menu
No title

                               

Clinica

O tânără ținută în lanțuri a fost salvată de polițiști la Roșiorii de Vede Featured

O tânără ținută în lanțuri a fost salvată de polițiști la Roșiorii de Vede

Cazul a ajuns în atenția polițiștilor după ce iubitul fetei a reclamat faptul că tânăra este ținută în lanțuri de familia ei.

”Politistii din Roșiorii de Vede au fost sesizati in dupa amiaza zilei de ieri de catre un tânar in varsta de 20 de ani care reclama faptul ca iubita acestuia este tinuta in lanturi de catre membrii familiei acesteia, iar el a fost deposedat de o suma de bani. Politistii au demarat cu celeritate activitatile si au obtinut 5 autorizatii de perchezitie domiciliara la locuintele pe care familia tinerei le detine pe strada 1 Decembrie din localitate si sprijiniti de doua grupe SAS au efectuat cinci perchezitii domiciliare iar la una dintre locatii a fost gasita tanara tinuta in lanturi, fiind eliberata imediat. totodata, de la una dintre locatii a fost ridicata suma de 4900 euro”, informează Teodora Dragole, purtător de cuvânt al IPJ Teleorman.

Față de tatal si fratele tinerei a fost luata masura retinerii, acestia fiind introdusi in CRAP Teleorman. În cauza cercetarile continua pentru săvârsirea infractiunii de lispire de libertate si talharie.

Ultima actualizare Joi, 25 Mai 2017 14:37

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus