Menu
No title

                               

Clinica

Încep lucrările pentru construirea celui de-al doilea sens giratoriu pe centura ocolitoare a Alexandriei Featured

Încep lucrările pentru construirea celui de-al doilea sens giratoriu pe centura ocolitoare a Alexandriei

În perioada 13-23 iunie 2017, pe sectorul de drum judeţean DJ 703, între DN 6 (Buzescu) şi intersecţia cu varianta ocolitoare a municipiului Alexandria (VO6F), circulaţia rutieră va fi închisă în totalitate, în vederea construirii unui sens giratoriu la intersecţia menţionată. Circulaţia autovehiculelor va fi deviată pe traseul DN 6 – varianta ocolitoare a municipiului Alexandria (VO6F) – DJ 703 (spre Mavrodin) şi retur.

Este al doilea sens giratoriu care va fi construit pe centura ocolitoare a municipiului Alexandria, după ce în data de 6 iunie 2017 au fost demarate lucrările la sensul giratoriu de la intersecţia DJ 504 cu VO6, în dreptul localităţii Lăceni. Potrivit autorităţilor, lucrările la primul sens giratoriu vor fi finalizate până pe 13 iunie, dată la care va începe construirea celui de-al doilea sens giratoriu.

Până atunci se menţin restricţiile de circulaţie instituite în data de 6 iunie. Astfel, pe VO6F, la km1+410 (intersecţia DJ 504) se circulă pe un singur sens de mers, dirijat alternativ, cu semafoare şi piloni de circulaţie, iar pe DJ 504 Alexandria – Piteşti, pe tronsonul cuprins între DN 6 şi VO6F, circulaţia este închisă, circulaţia rutieră fiind deviată pe ruta ocolitoare DN 6 – sens giratoriu – VO6F, DJ 504.

Poliţiştii teleormăneni roagă participanţii la trafic să respecte semnificaţia semnalizării rutiere temporare, instituite în zonă pe perioada executării lucrărilor, a indicatoarelor şi dispoziţiilor agenţilor de poliţie rutieră şi a pilonilor de circulaţie.

Totodată, aceştia sunt solicitaţi ca în zona lucrărilor să adopte o conduită preventivă, de natură a evita orice eveniment nedorit.

Decizia de a construi cele două sensuri giratorii a fost luată din cauza numărului mare de accidente, multe dintre ele foarte grave, soldate cu decesul mai multor persoane, măsurile luate de autorităţi până acum, respectiv montarea unor dispozitive de calmare a traficului şi semnalizarea accentuată a intersecţiilor cu pricina, dovedindu-se insuficiente.

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus