Menu
No title

                               

Clinica

Alexandria intra în reteaua de biciclete electrice

Alexandria intra în reteaua de biciclete electrice

În perioada 02.02.2016-01.02.2018, Patronatul Local al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (PLIMM) Calafat, in parteneriat cu Agenţia de Dezvoltare Regională şi Centrul de Afaceri (ARDBC) Vidin (partener lider), Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Vidin şi Asociatia Română pentru Industrie Electronică şi Software –filiala Oltenia derulează proiectul “Reţeaua de biciclete electrice”, proiect finanţat în cadrul Programului Interreg V-A RomaniaBulgaria 2014-2020, Axa prioritară nr. 1: O regiune bine conectată, Obiectiv specific nr. 1.1: “Îmbunătăţirea planificării, dezvoltării şi coordonării sistemelor de transport transfrontaliere pentru conexiuni mai bune la reţeaua de transport TEN-T”.   Proiectul are drept obiectiv crearea unei reţele pentru biciclete electrice în întreaga zonă transfrontalieră România şi Bulgaria, în scopul de a realiza o mobilitate individuală îmbunătăţită a transportului durabil.

  În cadrul proiectului sunt prevăzute o serie de tururi promoţionale pe biciclete electrice ce se vor desfăşura în aria transfrontalieră România-Bulgaria, unul din aceste tururui se va desfăşura în perioada 17-18 Iunie 2017, ruta aleasa fiind dezvoltată pe teritoriul a doua judeţe, Giurgiu si Teleorman urmând traseul Giurgiu-ComanaAlexandria-Tr.Măgurele-Zimnicea-Giurgiu.

 Municipiului Alexandria partener/operator de stații de biciclete i-au fost alocate un număr de 5 biciclete electrice si o statie de încărcare, precum si acest tur de promovare a oraşului si judeţului Teleorman.  Un tur promotional pe biciclete electrice se va desfășura în perioada 17-18 iunie 2017  pe ruta: Giurgiu – Comana – Alexandria – Turnu Magurele – Zimnicea – Giurgiu

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus