Menu
No title

                               

Clinica

Programul „Start Up Nation Romania”, lansat la Alexandria.

„Start Up Nation Romania”, programul care sprijină înfiintarea de noi întreprinderi mici si mijlocii va fi lansat astăzi, la Alexandria.

 La evenimentul care se va desfășura în Aula Universitatii "Valahia", începând cu ora 15.00,  va fi prezent secretarul de stat in Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, la invitația președintelui Consiliului Judetean Teleorman, Dănuț Cristescu.

Prin intermediul acestui program, guvernul sprijina financiar înfiintarea de noi intreprinderi mici si mijlocii, prin acordarea unui ajutor de minimis de pana la 200.000 lei, reprezentand 100% din valoarea cheltuielilor eligibile. 

De astăzi, antreprenorii îsi vor putea inregistra planurile de afaceri online, prin intermediul aplicatiei disponibile pe site-ul Agentei pentru Implementarea Programelor si Proiectelor derulate de intreprinderile mici si mijlocii. Perioada de inscriere este de 30 de zile. Contractele de finantare pot fi semnate pana la sfarsitul lunii septembrie, iar planul de afaceri poate fi implementat pana la sfarsitul lunii septembrie 2018.

Ultima actualizare Joi, 15 Iunie 2017 09:43

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus