Menu
No title

                               

Clinica

Cumplitul accident de pe DN 52 s-a produs din cauza unei defecțiuni tehnice la TIR. Două persoane au decedat, alte 12 victime sunt în spital Featured

Cumplitul accident de pe DN 52 s-a produs din cauza unei defecțiuni tehnice la TIR. Două persoane au decedat, alte 12 victime sunt în spital

O defecțiune tehnică la TIR a fost cauza teribilului accident produs pe DN 52, în urma căruia două persoane au murit, iar alte 12 sunt în spital în stare gravă. Șoferul de pe TIR a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un micorbuz, proiectându-l în afara carosabilului.

Două persoane au murit și alte 12 sunt în stare gravă, în urma accidentului produs ieri pe DN 52. Polițiștii au demarat cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului. În urma verificărilor, s-a stabilit că vinovat de producerea accidentului a fost șoferul de pe TIR, un bărbat în vârstă de 55 de ani din Constanța, care a pierdut controlul volanului.

”Conducătorul auto al TIR-ului, un bărbat de 55 de ani din Constanța, în timp ce conducea pe DN 52,  din cauza unor defecțiuni tehnice  a pierdut controlul direcției de mers și a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu microbuzul condus de un bărbat de 45 de ani. În urma impactului, microbuzul a fost proiectat în afara părții carosabile. Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a 14 persoane, dintre care una a decedat la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria”, a spus Teodora Dragole, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Teleorman. O altă victimă a decedat astăzi la un spital din București.

Se pare că defecțiunea tehnică a constat în blocarea roților TIR-ului, iar șoferul nu a mai putut controla mașina.

Bărbatul de 55 de ani care conducea TIR-ul a fost și el grav rănit,fiind transportat ieri la un spital din capitală.

Un număr total de cinci persoane rănite grav în urma accidentului produs joi după-amiază în județul Teleorman, pe DN52, au fost transportate la spitale din București cu elicopterele și o autospecială de transport victime multiple ale SMURD. Un copil și un adult răniți în accident au fost preluați de la UPU Alexandria cu elicopterele SMURD, ei fiind transportați la Spitalul Bagdasar Arseni (copilul) și la Spitalul Floreasca (adultul).

Trei răniți adulți au fost preluați cu autospeciala de transport victime multiple, aceștia fiind direcționați spre Spitalul Floreasca.

 

Ultima actualizare Vineri, 07 Iulie 2017 11:06

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus