Menu
No title

                               

Clinica

O minoră de 14 ani din Zimnicea a fost prinsă la volan, după ce a ajuns cu mașina într-un gard

O minoră de 14 ani din Zimnicea a fost prinsă la volan, după ce a ajuns cu mașina într-un gard

Trei minori, în vârstă de 17, 16 și 14 ani, s-au jucat de-a șoferii pe străzile din Zimnicea . În ziua de 18.07.2017 , polițiștii din  localitate au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat în vârstă de 58  ani din localitate care  a reclamat faptul că o mașină a intrat în gardul locuinței sale  și l-a distrus.

”În temeiul sesizării, la fața locului s-au  deplasat polițiștii care au constatat următoarele: În ziua de 18.07.2017, un minor în vârstă de 16 ani din Zimnicea i-a încredințat autoturismul proprietatea tatălui său  unei minore  în vârstă de 17 ani din orașul Zimnicea care l-a condus  pe strada Ion Creangă din orașul Zimnicea după care aceasta i l-a încredințat unei alte  minore în vârstă  de 14 ani care după ce l-a condus și ea pe strada Ion Creangă a pierdut  controlul asupra volanului și a lovit gardul împrejmuitor al unui  imobil situat pe strada Republicii. Nu s-au înregistrat victime omenești ci doar pagube materiale”, informează IPJ Teleorman.

În cauză a fost intocmit dosar penal săvârșirea infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere și  încredințarea unui vehicul pentru a fi condus de o persoana fără permis de conducere,, ,  urmând a se propune  soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Zimnicea.

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus