Menu
No title

                               

Clinica

Moaştele Sfântului Ierarh Iosif cel Nou de la Partoş, patronul şi ocrotitorul pompierilor, vor fi aduse la Mănăstirea Pantocrator

Moaştele Sfântului Ierarh Iosif cel Nou de la Partoş, patronul şi ocrotitorul pompierilor, vor fi aduse la Mănăstirea Pantocrator

În perioada 21 iulie 2017,  ora 17.00 – 24 iulie 2017, ora 08.00, la Mănăstirea Pantocrator din comuna Drăgăneşti Vlaşca, se vor desfăşura manifestări religioase prilejuite de aducerea în pelerinaj a raclei cu Moaştele Sfântului Ierarh Iosif cel Nou de la Partoş, patronul şi ocrotitorul pompierilor, de la Catedrala Mitropolitană din Timişoara.

”Cu acest prilej, avem deosebita onoare să adresăm tuturor cetățenilor invitaţia de a participa mâine, 21 iulie 2017, ora 17.00, la ceremonialul militar-religios organizat în incinta Mănăstirii Pantocrator din comuna Drăgăneşti Vlaşca, cu ocazia sfințirii Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman”, informează ISU Teleorman.

  În această perioadă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „A.D. Ghica” al judeţului Teleorman are misiunea de prevenire, monitorizare şi gestionare a situaţiilor de urgenţă, având ca scop protecţia populaţiei şi a bunurilor materiale şi executarea intervenţiei operative pentru limitarea şi înlăturarea efectelor situaţiilor de urgenţă specifice ce se pot produce cu ocazia desfăşurării manifestărilor religioase prilejuite de aducerea în pelerinaj a raclei cu Moaştele Sfântului Ierarh Iosif cel Nou de la Partoş, patronul şi ocrotitorul pompierilor.

”În cele trei zile de pelerinaj, între orele 09.00 - 20.00, în localitatea Drăgănești Vlașca va fi în permanență un echipaj de intervenție, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, cu modul de descarcerare și acordare a primului ajutor. Pe timpul cât se află în dispozitiv, în funcţie de situaţia operativă, echipajele care încadrează autospeciala destinată să execute misiunile specifice menţionate mai sus, intervin şi la situaţiile de urgenţă de pe raza localităţilor apropiate de comuna Drăgăneşti Vlaşca (Comoara, Bujoreni, Prunaru, Văceni, Botoroaga, Târnava, Valea Cireşului, Stejaru)” , se arată într-un comunicat de presă emis de ISU Teleorman.

 

 

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus