Menu
No title

                               

Clinica

La Drăgănești Vlașca se va inaugura, în septembrie, un nou punct de lucru al pompierilor

La Drăgănești Vlașca se va inaugura, în septembrie, un nou punct de lucru al pompierilor

Subunitatea ISU de la Drăgăneşti Vlaşca, pentru intervenţie în cazul producerii unor incidente pe DN6, şosea care leagă localităţile Alexandria şi Bucureşti, ar putea fi inaugurată în septembrie, de Ziua Pompierilor.

Potrivit şefului ISU Teleorman, col. Marius Stancu, lucrările sunt aproape de finalizare. Acest obiectiv face parte din planul privind redimensionarea şi reaşezarea subunităţilor ISU în teritoriu pentru scurtarea timpului de răspuns, pe care şeful ISU şi la propus încă de la preluarea acestei funcţii.
“În curând, în localitatea Drăgăneşti Vlaşca se va operaţionaliza un nou punct de lucru al pompierilor teleormăneni care să asigure intervenţia rapidă în acea zonă, ştiut fiind faptul că distanţa faţă de subunitatea din Alexandria, în raionul de intervenţie în care se regăseşte, este una destul de mare, a declarat col. Marius Stancu, cu prilejul unei vizite pe care a efectuat-o la Drăgăneşti Vlaşca.

La noul punct de la Drăgănești se vor afla 24 de ore din 24, în slujba cetăţenilor, un echipaj de prim-ajutor cu o ambulanţă SMURD şi un echipaj de stingere cu apă şi spumă care are în dotare şi modulul de descarcerare pentru asigurarea intervenţiei în cazul accidentelor rutiere.

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus