Menu
No title

                               

Clinica

Furtuna a făcut ravagii în mai multe localități din Teleorman. 25 de apeluri la 112 Featured

Furtuna a făcut ravagii în mai multe localități din Teleorman. 25 de apeluri la 112

Mașini distruse, acoperișuri luate de vânt și copaci smulși. Acesta este bilanțul furtunii care s-a abătut asupra județului duminică după amiaza. Potrivit ISU Teleorman, în urma vijeliei, s-au înregistrat 25 de apeluri la numărul unic de urgență 112 cu privire la situațiile de urgența provocate de furtună în mai multe localități din județ.

”La Turnu Măgurele un acoperiș a fost luat de vânt, pompierii intervenind cu o autospeciala pentru degajarea acestuia de pe carosabil. Un  copac căzut între Mavrodin și Calinesti, ce bloca drumul, a fost indepartat de SVSU. La Alexandria mai multi copaci au căzut pe carosabil, pe str. Al. Ghica, Fratii Golesti, 1Mai, str. Libertatii si in zona BM3. Tot la Alexandria, pe strada 1 Mai, un acoperiș a fost luat de vânt” a informat Gelu Dragomir, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman.

Meteorologii au emis, astăzi, o informare de ploi însemnate cantitativ, vijelii, descărcări electrice şi grindină în sudul, centrul şi nordul ţării, precum şi în zonele de deal şi de munte. Potrivit ANL, fenomenele se vor manifesta cu intensitate mai mare în Oltenia, Transilvania, local în Muntenia şi nordul Moldovei, precum şi în zona de munte, 25 de judeţe fiind sub cod galben.

Codul galben de vijelii a intrat în vigoare, duminică, ora 15.00, şi este valabil până luni, ora 3.00.

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus