Menu
No title

                               

Clinica

Săptămâna Europeană a Mobilității

Săptămâna Europeană a Mobilității

 Săptămâna Europeană a Mobilității se va desfășura în perioada 16-22 septembrie, având ca slogan “Mobilitate în comun, curată și inteligența”.

Scopul campaniei il reprezinta promovarea formelor alternative de transport ecologic, ajutand astfel la reducerea poluarii aerului, a poluarii fonice, a accidentelor si la reducerea numarului persoanelor obeze. Pentru a deveni o economie care consuma putina energie si polueaza putin, Uniunea Europeana a adoptat o serie de obiective, cum ar fi reducerea cu 20% a emisiilor de gaze cu efect de sera, cresterea cu 20% a eficientei energetice, o cota de 20% din consumul total de energie sa se constituie din energii regenerabile si constientizarea publicului cu privire la necesitatea de a actiona impotriva poluarii cauzate de cresterea traficului in mediul urban.

În cadrul Săptămânii Europene a Mobilității, în Teleorman,  acțiunile vor fi derulate la nivelul scolilor gimnaziale din Alexandria, Rosiorii de Vede, Zimnicea si Videle,  la Clubul Pensionarilor din Alexandria si Clubul Copiilor din Roșiorii de Vede.

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus