Menu
No title

                               

Clinica

Doi elevi din Alexandria, tâlhăriți în Parcul de la Catedrală

Polițiștii din municipiul Alexandria au fost sesizați, ieri, de către doi minori  în vârstă de 15, respectiv 16 ani, ambii din comuna Frumoasa, județul Teleorman. Elevii au reclamat faptul că au fost tâlhăriți în plină stradă de trei tineri.

”În timp ce se aflau în parcul de la Catedrala din municipiul Alexandria au fost  abordaţi  de trei tineri care le-au cerut să le dea banii pe care îi aveau asupra lor, iar acestora fiindu-le teamă le-au dat 10 şi respectiv 50 lei”, informează IPJ Teleorman.

Autorii au fost identificați ca fiind trei tineri, un bărbat în vârstă de 21 de ani și un altul în vârstă de 18 ani, ambii din comuna Vitănești iar al treilea în vârstă de 17 ani din com. Orbeasca, iar față de aceștia s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de ,,tâlhărie” . Față de doi dintre suspecți s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, aceştia fiind introduşi în C.R.A.P. din cadrul IPJ TELEORMAN, urmând ca în data de 19.09.2017 să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria cu propunere de arestare preventivă.

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus