Menu
No title

                               

Clinica

Subunitatea ISU de la Drăgăneşti Vlaşca va fi inaugurată pe 6 octombrie

Subunitatea ISU de la Drăgăneşti Vlaşca va fi inaugurată pe 6 octombrie

Subunitatea ISU de la Drăgăneşti Vlaşca, pentru intervenţie în cazul producerii unor incidente pe DN6, şosea care leagă localităţile Alexandria şi Bucureşti, va fi inaugurată pe 6 octombrie 2017.

În prezent, lucrările sunt aproape de finalizare. “În curând, în localitatea Drăgăneşti Vlaşca se va operaţionaliza un nou punct de lucru al pompierilor teleormăneni care să asigure intervenţia rapidă în acea zonă, ştiut fiind faptul că distanţa faţă de subunitatea din Alexandria, în raionul de intervenţie în care se regăseşte, este una destul de mare.

Aici se vor afla 24 de ore din 24, în slujba cetăţenilor, un echipaj de prim-ajutor cu o ambulanţă SMURD şi un echipaj de stingere cu apă şi spumă care are în dotare şi modulul de descarcerare pentru asigurarea intervenţiei în cazul accidentelor rutiere.

În urma analizelor operative realizate încă de la începutul acestui proiect, a reieşit faptul că timpul de răspuns la intervenţie va fi redus la jumătate, ceea ce înseamnă creşterea gradului de siguranţă oferit cetăţenilor”, a declarat col. Marius Stancu.

 Obiectivul de la Drăgănești Vlașca face parte din planul privind redimensionarea şi reaşezarea subunităţilor ISU în teritoriu pentru scurtarea timpului de răspuns, pe care şeful ISU şi la propus încă de la preluarea acestei funcţii.

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus