Menu
No title

                               

Clinica

Concurs de pescuit pe insula Belina ”Prinde peștele cel mare”.

Concurs de pescuit pe insula Belina ”Prinde peștele cel mare”.

PACT,  platformă civică și politică de centru-dreapta, care încurajează implicarea cetățenilor din țară și din diaspora în deciziile comunităților lor, vrea sa organizeze in 15 octombrie concursul „Prinde pestele cel mare” pe insula Belina. PACT a depus o solicitare în acest sens la Consiliul Judetean Teleorman.

 ”PACT solicită lămuriri din partea președintelui PSD Liviu Dragnea, precum și din partea Consiliului Județean Teleorman privitor la regimul actual al insulei Belina.Domnul Liviu Dragnea a declarat că insula Belina a fost transferată în domeniul public al județului Teleorman pentru ca locuitorii din acest județ să se poată bucura de un complex de recreere de 5 stele.Întrucât, din diverse motive, lucrările la acest complex nici măcar nu au început, PACT dorește să se implice în valorificarea potențialului turistic al insulei identificat de Guvernul PSD și Consiliul Județean Teleorman.În acest sens, dorim ca în data de 15 octombrie, între orele 10 și 17, să organizăm pe insula Belina concursul 'Prinde peștele cel mare'. PACT a făcut deja demersuri pentru obține un răspuns de la Consiliul Județean Teleorman în acest sens.Menționăm că o astfel de acțiune ar contribui la încurajarea turismului în zonă, în continuarea eforturilor de creștere a vizibilității și promovare a județului Teleorman demarate de Liviu Dragnea și Consiliul Județean.Așteptăm răspunsuri din partea Consiliului Județean Teleorman cu privire la modalitatea în care acest concurs poate fi desfășurat în condiții legale, precum și clarificări în ceea ce privește entitatea publică sau privată care ar trebui să emită autorizațiile necesare”, se arată într-un comunicat PACT.

Potrivit organizatorilor care așteaptă acum un răspuns de la CJ Teleorman, evenimentul este unul public, accesul fiind liber pentru toți pescarii amatori, cât și pentru simpli participanți sau reprezentanți ai presei. Mai mult decât atât, PACT îl invită la partida de pescuit inedită și pe Liviu Dragnea. ”Având în vedere că pasiunea sa pentru pescuit este recunoscută, ne manifestăm speranța ca invitația noastră să fie onorată inclusiv și de fostul președinte al Consiliului Județean Teleorman, domnul Liviu Dragnea”, se mai arată în comunicatul emis de PACT.

PACT este o platformă civică și politică de centru-dreapta, care încurajează implicarea cetățenilor din țară și din diaspora în deciziile comunităților lor și promovează libertatea economică, dezvoltarea regională și consolidarea democrației românești în NATO și UE.

 

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus