Menu
No title

                               

Clinica

Procurorii DNA petrec noaptea la Consiliul Județean Teleorman. ”Au terminat cam jumătate din totalul documentelor cerute” Featured

Procurorii DNA petrec noaptea la Consiliul Județean Teleorman. ”Au terminat cam jumătate din totalul documentelor cerute”

 UPDATE 19.45 Procurorii DNA continuă ridicarea de documente de la Consiliul Județean Teleorman. Angajații Direcției Naționale Anticorupție au descins la sediul CJ Teleorman în jurul orei 9.00 dimineața și au început ridicarea de documente, în baza unei ordonanţe emise de procurori. Operațiunea continuă și la această ore și este foarte posibil să dureze până joi.

”Nu știm exact cât mai durează. Este posibil să se prelungească până mâine. Au ridicat aproape jumătate din documente, așa am înțeles din ce am discutat cu colegii. Nu are legătură cu dosarul Belina”, a spus Dănuț Cristescu, președintele CJ Teleorman.

În instituție sunt prezenți la această oră aproape 30 de angajați , majoritatea de la Registratură și Arhive care pun la dispoziție documentele cerute. Una dintre salariate, însărcinată, a fost lăsată să plece acasă. ”O angajată însărcinată a plecat acasă, pentru că era prea solicitant pentru ea. Lucra la Registratură și Arhivă , cunoștea foarte bine partea de arhivă”, a mai confirmat președintele CJ Teleorman, Dănuț Cristescu.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au descins la Consiliul Judeţean Teleorman. Potrivit conducerii CJ Teleorman, DNA a ridicat documente, în baza unei ordonanţe emise de procurori.

DNA a descins, astăzi, la sediul Consiliului Judeţean Teleorman, unde, în baza unei ordonanţe emise de procuror, au efectuat o serie de ridicări de documente.
Preşedintele CJ Teleorman, Dănuţ Cristescu, a confimat percheziţiile şi a precizat că nu ar fi vorba de dosarul Belina, dosar aflat în cercetare la DNA care vizează Consiliul Judeţean Teleorman şi pe fostul preşedinte Adrian Gâdea, actualmente secretar de stat în Ministerul Dezvoltării.

“Au venit dimineaţă cu o ordonanţă semnată de procuror. Caută nişte documente. Nu pot să spun ce documente, că nu ştiu. Din ce am văzut eu, nu are nicio legătură cu dosarul Belina”, a declarat Dănuţ Cristescu.

Coincidenţă sau nu, tot astăzi, fostul preşedinte al CJ Teleorman, Adrian Gâdea s-a prezentat la sediul DNA, precizând la intrare că nu ştie exact motivul pentru care a fost chemat la audieri.
”Doamne, ajută! Nu am niciun motiv să mă tem!”, a spus Gâdea, la sosirea la sediul DNA.

 

Ultima actualizare Miercuri, 11 Octombrie 2017 19:46

Lasa un comentariu

Toate campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.Codul HTML nu este permis.

sus